· 

Fotoshoot voor Agilitoy

Agilitoy is een zeer degelijk merk. Dit merk maakt uitsluitend tugtoys voor honden. Je kan hier fantastische trekspelletjes mee doen, maar ze zijn ook ideaal tijdens trainingen. 

 

Vaak heb je speeltjes die snel kapot zijn. Inmiddels heeft mijn herder bijna 2 jaar haar Agilitoy speeltjes en nog steeds zijn deze praktisch nieuw. Ik gebruik ze tijdens trainingen en met spel. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het speelgoed onbeheerd bij de hond achterblijft. 

 

Waarom is spel zo belangrijk?

Spel zorgt ervoor dat jij en je hond een leuke tijd hebben, samen plezier maken. Dit zorgt ervoor dat jullie band sterker wordt. Daarnaast is spel ook een ideale beloning na een oefening of als je hond even moet 'ontladen'.

 

De Agilitoy collectie is te koop op de hondenschool.

Meer weten? www.agilitoy.nl

**Alle foto's in de blog zijn gemaakt door Hondencentrum Focus en eigendom van Hondencentrum Focus.**