Lezingen

Geplande lezing: Pre-Puppy avond

 

Een informatie avond voor iedereen die het interessant vindt om meer te weten over het in huis halen van een puppy. Dus, ben jij een toekomstige hondenbaasje, is het lang geleden dat jullie een pup hadden of heb je net een pup in huis? Dan is deze interactieve lezing voor jou bedoelt!

 

Wat houdt het in?

Jullie zijn al een tijdje aan het twijfelen over het nemen van een puppy/hond, of wie weet loopt er inmiddels wel zo'n klein deugnietje bij jullie door de woonkamer. Tijdens de interactieve lezing vertel ik je alles over wat je kan verwachten bij het nemen van een pup, wat komt daar bij kijken, wat heeft een pup nodig (of juist niet nodig), maar ook waar je op gaat letten bij het aanschaffen van de pup (wat is het voor fokker?).

 

Op deze manier kan jij verantwoord een keuze maken in het wel of niet aanschaffen van een pup. Ook krijg je informatie om jouw pup een goede start te geven. 

 

Waar en wanneer?

De lezing is donderdag 9 juni om 19:00 bij Hondencentrum Focus (De Dieze 44 in Best) en duurt 1,5 uur. We zijn met een klein groepje van maximaal 10 personen, waardoor er voldoende tijd is om alle vragen te beantwoorden. Het is helaas niet mogelijk om de lezing online te volgen.

 

Kosten

Deelnemen aan de lezing kost 10 euro. 

Mocht je je ook inschrijven voor een puppycursus bij Hondencentrum Focus ontvang je 10 euro korting. 

 

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@hondencentrumfocus.nl of een berichtje te doen naar 06-28409676.