Puppyparadijs

Afhankelijk van de leeftijd worden er verschillende objecten en prikkels verzorgd. Denk hierbij aan een balansbrug, mini wipwap, foamblokken, verschillende structuren, maar ook aan geluiden. Puppyparadijs is geschikt voor zowel fokkers met een nestje pups als baasjes en hun nieuwe pup.

Voor baasjes

De binnenruimte wordt omgetoverd tot speelparadijs. Hierbij wordt een veilige omgeving gecreëerd waar honden op ontdekking gaan.

 

Tijdens Puppyparadijs zijn er enkel pups aanwezig in de leeftijdscategorie 7 tot 20 weken. 

 

De lesruimte is 30 minuten een groot speelpaleis, waarbij zij kennis maken met nieuwe structuren, objecten en prikkels. Denk aan balanskussens, prikkels met geluiden of bijvoorbeeld een hondenballenbak. Het verschilt per paradijs welke voorwerpen er beschikbaar zijn.

Kosten: 10 euro

Stuur een e-mail naar info@hondencentrumfocus.nl om je aan te melden voor een Puppy- of Puberparadijs.

Voor fokkers

De eerste weken van een pup zijn cruciaal. Het is belangrijk dat ze daar kennismaken met 'de wereld' en op ontdekking gaan. 

 

Hoe fantastisch is het als ze samen met broertjes en zusjes op ontdekking gaan? 

 

De lesruimte wordt een groot speelpaleis voor pups, waarbij zij kennis maken met nieuwe structuren, objecten en prikkels. Denk hierbij aan balanskussens, wipwap, prikkels met geluiden of bijvoorbeeld een hondenballenbak. Het verschilt per Puppyparadijs welke voorwerpen er beschikbaar zijn.

 

Zo krijgen de pups een goede start!

Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven.