Honden

Honden · 27. juli 2022
Weet wat je hond eet!
Wat voor beloningen geef jij jouw hond? Is dit gezond of ongezond? Kijk je bewust wat er in een beloning zit bij het kopen of pak je gewoon maar iets? In deze blog vertel ik je meer over gezonde snacks en over wat absoluut geen gezonde snacks zijn! Zo kan jij verantwoord en gezond met jouw hond trainen.
Honden · 16. juli 2022
Fotoshoot voor Agilitoy
Voor het hondenspeelgoedmerk Agilitoy mocht ik een aantal toffe actie foto´s maken in deze blog vertel ik je meer over het merk en vind je foto´s van de speeltjes.
Honden · 04. juli 2022
Gezond hondengewicht!
Helaas zien we steeds meer honden die te dik zijn. Dit is voor een hond zeer belastend! In deze blog bespreken we gezond gewicht en geven we tips voor een gezond gewicht.
Honden · 27. juni 2022
Y-tuig? H-tuig? wel tuig? geen tuig? Mijn mening en adviezen over hondentuigen!
Er is tegenwoordig veel om te doen.. Draagt je hond een halsband of een tuig? En wat voor tuig dan? En wat is nou beter voor de hond? En gaat hij harder trekken met een tuig? Ik vertel je alles wat je moet weten in deze blog!
Honden · 27. juni 2022
Op vakantie met jouw hond? Waar moet je op letten?
Neem jij jouw hond mee op vakantie? Dat kan de eerste keer best wel spannend zijn. Waar moet je allemaal aan denken, wat moet je meenemen? Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet!
Honden · 06. oktober 2021
Wat neem je mee naar de hondentraining?
Tijdens de lessen hebben sommige mensen tassen vol spullen bij en andere mensen helemaal niks. Wat is nu noodzakelijk en fijn om bij te hebben tijdens een les? We bespreken het in deze blog!
Honden · 29. september 2021
Benchtraining, hoe ga je te werk?
De bench (draadkooi) is een veel gebruikt hulpmiddel om pups en honden een eigen veilige plek te bieden. In de blog gaan we bespreken hoe je hier voor je hond een fijne plek van maakt. Ook kijken we naar de verschillende soorten benches en de voor- en nadelen daarvan.
Honden · 30. augustus 2021
Waarom trainen met een clicker?
De clickermethode? Hoe werkt dat en waarom zou je het gebruiken?
Honden · 30. augustus 2021
Een pup in huis, en nu? Tips voor een goede start
Wij geven je tips voor een goede start met jouw pup. Hoe ga je om met de gekke vijf minuten, wandelingen en de bench?