Hondenfotografie

 Sommige mensen vinden het moeilijk om een verwachting te schetsen van een hondenfotoshoot. Zo wordt vaak de vraag gesteld: ‘Mijn hond kan geen commando’s’ of ‘Mijn hond is heel erg druk, is dit erg?’’ en vragen zoals ’Mijn hond kan niet los, kun je de lijn weghalen op de foto’s?’. Dit is allemaal geen probleem!     

  

Het is volkomen begrijpelijk dat niet alle honden zonder lijn de deur uit kunnen of dat sommige honden ontzettend druk zijn. Dit geeft allemaal niks. Inmiddels heeft Kim ervaring met allerhande soorten honden en eigenschappen. Het is juist de kunst om honden op de foto te zetten, wanneer ze dit zelf niet doorhebben.

 

Elke hondenfotoshoot is weer een klein feestje. Het is leuk om alle verschillende karakters en rassen te fotograferen. Zo blijft het altijd uitdaging om iedere hond vast te leggen zoals de baasjes hem of haar kennen. Het maakt niet uit welk ras, leeftijd of formaat. Alle honden zijn welkom!

 

Let op: seizoen 2023 is het laatste jaar dat je bij Hondencentrum Focus een fotoshoot kan reserveren. In 2024 stopt Focus met het aanbieden van Hondenfotografie. DE PLANNING VOOR 2023 IS VOL. Er kunnen geen nieuwe fotoshoots meer geboekt worden.