Workshop: Dog Pawcamp en Puppy Pawcamp

 

 Zou jij meer willen weten over oefeningen met betrekking tot Hondenfitness? Oefeningen waarbij lichaamsbewust zijn en het zelf oplossend vermogen samen getraind worden? Denk daarbij aan bewuste pootplaatsing, beheerst bewegen en de hond zelf laten nadenken. Dan is de workshop Dog Pawcamp perfect voor jou. De workshop wordt gegeven door Nathalie de Korte en de oefeningen worden per niveau en leeftijd aangepast. De workshop is daardoor geschikt voor alle leeftijden en rassen.

 

Wat houdt de workshop in?

  • Puppy Pawcamp: Speciale oefeningen voor pups (en pubers) om lichaamsbewustwording te creëren.
  • Dog Pawcamp: Aan de slag met basisoefeningen of het uitbouwen van basisoefeningen voor lichaamsbewustzijn, spieropbouw en het stimuleren van het zelf oplossend vermogen.
  • Zeer geschikt voor honden die actief zijn in de sport, maar ook voor actieve 'huishonden'.
  • De workshop duurt 2 uur en je bent maximaal 5 combinaties.
  • Er zijn telkens 1 of 2 combinaties tegelijkertijd aan het werk. Het kan fijn zijn om een bench/kleedje (of in de auto) mee te nemen voor wanneer de honden moeten wachten.

Kosten

De kosten per combinatie (handler + hond) zijn 45 euro.

 

Wie is Nathalie de Korte?

De workshop wordt gegeven door Nathalie de Korte, gediplomeerd PFT trainer (Professioneel Fitness Trainer) en fanatiek agility-loper. Nathalie geeft regelmatig seminars/workshops over hondenfitness en geeft veel 1 op 1 begeleiding aan baasjes en honden.

 

Nathalie de Korte
Nathalie de Korte
Nera tijdens 1 op 1 begeleiding bij Nathalie.
Nera tijdens 1 op 1 begeleiding bij Nathalie.
Raaf tijdens Puppy Pawcamp
Raaf tijdens Puppy Pawcamp