Gehoorzaamheid 3

Bij Gehoorzaamheid 3 staat kennismaken met diverse hondensporten centraal. Eigenlijk heb je elke les een 'mini workshop' waarbij je kennismaakt met een hondensport. In de lessen maak je kennis met 10 sporten namelijk agility, dogdance, mantrailen, balans en coördinatie, detectie, hoopers, rally-o en obedience.

 

Gehoorzaamheid 3 is anders qua planning dan alle andere cursussen. Je ontvangt bij deze cursus een rittenkaart van 10 lessen en krijgt dan toegang tot de planning. Je kan daarbij zelf aangeven welke data je aanwezig bent, zo maak je optimaal gebruik van je rittenkaart. Daarnaast zorgt dit voor flexibiliteit. Je bepaalt zelf of je wekelijks of bijvoorbeeld elke twee weken een training volgt.

 

Ook is Gehoorzaamheid 3 anders, omdat deze doorlopend plaats vindt op dinsdagavond om 19:30 en regelmatig op donderdag om 20:00. Afhankelijk van de sport bestaat de groep uit maximaal 4 of 5 cursisten. Bij het inplannen van de lessen zie je welke sport we gaan doen en met hoeveel cursisten we maximaal zijn.

Wanneer je 10 lessen gevolgd hebt is het mogelijk om met een nieuwe rittenkaart weer verder te gaan in deze cursus, maar wie weet heb jij de perfecte sport gevonden en ga je daarna met jouw hond deelnemen aan een hondensport! 

 

Nieuwsgierig naar welke hondensporten er allemaal bestaan? Op de website van Raad van Beheer staan ze voor je op een rijtje.

 

Inhoud cursus

  • De les is elke week op dinsdag om 19:30 en regelmatig op donderdag om 20:00
  • Je ontvangt een rittenkaart voor 10 lessen en kan zelf kiezen wanneer je aan een les deelneemt
  • Kennismaken met sporten
  • Het kan ook zijn dat de les op een externe locatie plaats vindt
  • De les is 60 minuten, waarvan 50 minuten les en 10 minuten tijd voor vragen

Let op; Gehoorzaamheid 3 is enkel voor cursisten die ook G1 en G2 hebben gevolgd. 

 

Rittenkaart

De rittenkaart is 6 maanden geldig. 

Met een rittenkaart kan je 10 lessen volgen.

De rittenkaart wordt voor je bewaard op de hondenschool en bij elke aanwezige les afgetekend.

 

Kosten: 140 euro

Zin gekregen om samen met jouw hond op een leuke en positieve manier te leren en trainen? Schrijf je in via onderstaande button.

balans en coördinatie
balans en coördinatie
tunnel bij behendigheid
tunnel bij behendigheid
Mantrailen - de hond zoekt naar een vermist persoon
Mantrailen - de hond zoekt naar een vermist persoon