Vind jouw hond het uitje net zo leuk als jij?
Honden · 17. augustus 2023
Mee naar het terras, naar de markt, een dagje weg. Wij nemen onze trouwe viervoeters graag mee op pad, maar zijn alle honden daar geschikt voor?
Heeft jouw hond een 'baan'?
Honden · 17. augustus 2023
Heeft jouw hond een 'baan'? Wat bedoel ik daarmee? Krijgt jouw hond genoeg uitdaging en werk of is enkel een wandeling rondom huis genoeg?

´Help.. mijn hond is dominant en nu?'
Honden · 07. augustus 2023
Dominant, een woord wat veel gebruikt wordt en ook vaak verkeerd of onterecht gebruikt wordt. Wat is dominant in hondentaal en is het gedrag van jouw hond/pup echt dominant of betekent het iets anders?
Frustratie.... is jouw hond ook zo afgeleid buiten?
Honden · 03. juli 2023
Daar sta je dan met je zak vol voertjes, een speeltje, je piepstem en alle andere opties uit je trukendoos... en jouw hond is nog steeds bezig met alles in de omgeving en vooral niet met jou..... Tot je grote frustratie begin je maar aan de lijn te trekken in de hoop dat je hond omkijkt, maar ook nu geen resultaat. Hoe ga je om met een hond die snel afgeleid is? Wat kan je allemaal doen en wat kan je beter niet doen?

Het dagboek van een puppy!
Honden · 08. juni 2023
Regelmatig hebben wij een 'bonushond' in huis. Een hond of pup waar wij op passen en mee trainen. In dit geval komt er een Hollandse herder pup naar verwachting zo'n 7 a 8 weken bij ons wonen en gaat daarna naar haar forever home. In dit dagboek geef ik elke week een update over alles wat er met de pup ondernomen is.
Flooding, iets wat veel baasjes onbewust doen.  Is dat wel zo verstandig?
Honden · 22. mei 2023
Flooding? Wat is dat eigenlijk? Flooding betekent 'een extreme vorm van blootstelling'. Beter bekent als de term 'Hij moet het maar kunnen'. Maar is dat ook zo? We gaan er in deze blog verder op in.

Waarom kom je niet verder in je training?
Honden · 17. mei 2023
Je bent bezig met een oefening en ondanks dat je er elke dag mee bezig bent komt er geen verbetering in? Hoe kan dit komen?
Vijf veel gestelde vragen over clickertraining
Honden · 01. mei 2023
We gaan in deze blog verder in op de vijf meest gestelde vragen omtrent clickertraining.

Mentale of fysieke uitdaging?
Honden · 25. april 2023
Op welke manieren verzorg jij uitdaging voor jouw hond? Vaak worden honden grotendeels fysiek uitgedaagd en wordt het mentale aspect vergeten.
Aarghh, waarom bijt je puppy zoveel? En hoe kan je daar het beste mee omgaan?
Honden · 08. april 2023
Ow zo schattig om te zien. Klein en fluffy met een schattig snoetje... met daarin verscholen super scherpe puppytanden. Waarom bijten puppy's zo graag en hoe ga je daar mee om?

Meer weergeven