Persoonlijke begeleiding

Voor sommige problemen is het fijner om 1 op 1 les te krijgen. Bij persoonlijke begeleiding/privéles focussen we ons op specifieke vraagstukken.

 

Hoe gaat dat in zijn werk?

We beginnen altijd met een intake. Tijdens een intake(45 min) bespreken we alles waar jij of jullie als baas tegen aanlopen en maak ik kennis met de hond. Soms doen we al een aantal kleine oefeningen, zodat je meteen aan de slag kan.

 

Aan de hand van de intake en de doelstelling maak ik een trainingsplan en een indicatie voor het aantal lessen dat er nodig zijn. Zo weet jij als baas ook waar je aan toe bent en kunnen we gericht aan de slag gaan. 

 

Afhankelijk van het gedrag wat we willen ombuigen vind de begeleiding wekelijks of bijvoorbeeld elke twee weken plaats. Dit kan op locatie bij jullie thuis, in het bos, tijdens een wandeling of op de hondenschool.

 

Voor wie?

Alle honden zijn welkom voor privélessen. Je kan bijvoorbeeld een puppycursus door middel van privélessen volgen, maar ook herplaatsers die een goede start willen hebben veel baat bij privélessen. Daarnaast ben je ook welkom met specifiek gedrag wat je graag wil veranderen zoals uitvallen of niet ontspannen kunnen wandelen.

 

Kosten

Een priveles is standaard 45 minuten op de hondenschool en kost 50 euro.

Ook is les op locatie mogelijk. Er geldt een kilometertarief van 0,25 cent per kilometer.

 

Meer weten? Neem contact op.

Privéles voor puntjes op de i
Privéles voor puntjes op de i
Privéles voor een goede start bij een herplaatser.
Privéles voor een goede start bij een herplaatser.
Privéles voor ontspannen samen wandelen
Privéles voor ontspannen samen wandelen